defaultdefritrusren


Ljubavno Gnezdo zabava
Podesite HomePage!                    


Kategorija: Sve kategorije

MagaracJednog dana farmeru magarac upadne u bunar. Životinja je kukala i plakala satima, dok je farmer pokušavao da nadje rešenje.
Konačno je odlučio. Pošto je magarac već bio star, a taj bunar je ionako trebalo zatrpati, nije bilo vredno truda da pokušava magarca izbaviti iz bunara, već je rešio da ga zatrpa unutra.

pozvao je ceo komšiluk dam u pomogne. Svi su dograbili lopate I počeli zatrpavati bunar. Magarac je shvatio šta se dešava I isprva je plakao neutešno. Nakon nekog vremena, na čudjenje svih, zaćutao je.

Farmer je ubacio još nekoliko lopata u bunar, a onda je pogledao dole. Ono što je videlo ga je zaprepastilo. Magarac je činio nešto zadivljujuće. Kako bi na njega nabacili lopatu zemlje, on bi je sa sebe otresao I popeo se na zemlju.

Farmerove komšije su I dalje nabacivali zemlju na magarca, ali on je I dalje uporno otresao I izgazio. Ubrzo svi su se zadivili kad je magarac izašao iz bunara živ I zdrav!

Naravoučenije:
Život će po tebi bacati ne samo zemlju, već svakakvo smeće. Trik za preživljavanje je da skloniš to sa sebe I da baciš pod noge. Svaki problem koji se pojavi pred tobom je stepenik. Možeš se izvući I iz najdubljih govana, samo ako nastaviš dalje I nikad se ne predaš! Otresi ih sa sebe I zagazi na još jedan stepenik.

Zapamti pet jednostavnih pravila da budeš srećan:

1. Oslobodi svoje srce mržnje - Opraštaj.

2. Oslobodi um od crnih misli – Većina toga se neće desiti.

3. Živi jednostavno I nauči ceniti ono što imaš.

4. Daj više.

5. Očekuj manje

A SADA --------

Dosta sranja .

Kad je izašao iz bunara, magarac je farmera, koji ga je hteo sahraniti, ujeo za dupe. Rana od ujeda se inficirala, I farmer je umalo umro od trovanja…

MORALNA POUKA DANAŠNJE LEKCIJE:

Kad nešto pogrešiš, I pokušaš to da sakriješ pod tepih, kako bi sačuvao svoje dupe, to će uvek izleteti napolje I uješće ga...
Autor: ZexKgDatum pisanja: 07.Nov.2010. 13:39:51
Ocena: 8 (4 glasova), Pogledano: 10463

Jos uvek nema komentara o ovom profilu.


 
Članovi online 0, Gosti online: 62
Učitavanje stranice trajalo: 0.0488839 sek.

Uslovi Koriscenja Sajta Polisa Privatnosti
Femina.rs Magazin | Ljubavni Sastanak | Igre za Decu | Kupovina Prodaja | Apartman Bankso


Reci za pretragu: poznanstva, prijatelji, licni oglasi, ljubavno gnezdo, ljubavni sastanak, upoznavanje, dopisivanje, poljubac, e-muvanje, muvanje, oglasi za brak, licni kontakti, Srbija, Beograd, Novi Sad, Nis, Podgorica, Zagreb, Ljubljana, Crna Gora
eXTReMe Tracker
Femina